fbpx

Een nieuwe kijk op uw gebitsprothese…

De kunst van een mooi gebit

Kunstgebit? Bent u toe aan een (nieuw) kunstgebit. Onze praktijk is gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat uw kunstgebit goed zit zodat u weer kan lachen, praten en eten met een mooi en functioneel kunstgebit. Onze specialisten hebben een jaren lange ervaring en daar kan u van mee profiteren.

Kunstgebit

Een kunstgebit is een goede oplossing als u geen eigen tanden en kiezen meer heeft, stelt u eens voor om te moeten lachen, eten en praten zonder tanden. Uw kunstgebit zal deze functies die uw eigen tanden en kiezen hadden zo goed mogelijk moeten overnemen. Indien u de voorgenoemde functies niet meer met uw eigen tanden en kiezen gaat, dan kan een kunstgebit de oplossing zijn voor u.

Een slechte oude prothese gaat meestal gepaard met een onnodige veroudering van het gezicht, kantelen of loskomen bij het kauwen en praten, snelle slijtage van het kaakbot en om dit te voorkomen vergoeden de verzekeringen om de 5 jaar een nieuw kunstgebit (minimaal 75% van de kosten wordt direct aan de verzekering gedeclareerd).

Hoenstok Tandprothetiek is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van een kunstgebit, wij bogen op ruim 18 jaar ervaring.

Share: