Kunstgebit Den Haag

Kunstgebit Den Haag? Heeft u moeilijkheden tijdens het eten? Denkt u er altijd bij na als u met iemand in gesprek bent, om te zorgen dan mensen uw gebit niet zien of durft u niet vrijuit te lachen op foto’s? Ons gebit is een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam. Het zorgt er niet alleen voor dat wij ons eten goed kunnen kauwen, maar ons gebit is ook onderdeel van onze algehele uitstraling en heeft zelfs invloed op onze mentale gesteldheid. Een stralende lach met een mooi gebit geeft ons immers zelfvertrouwen en een zeker gevoel. Wanneer u geen eigen gebit meer heeft, kan dit dus verschillende ongemakken met zich meebrengen, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied. In dit geval is een kunstgebit in Den Haag een goede optie voor u. Hoenstok Tandprothetiek is dé specialist in kunstgebitten en is in staat om u een perfect passend kunstgebit in Den Haag aan te meten.

Gebitsprothese Den Haag bij Hoenstok Tandprothetiek

Een gebitsprothese in Den Haag laten aanmeten kunt u laten doen bij Hoenstok Tandprothetiek. Wij begrijpen dat dit voor u een spannende en ingrijpende gebeurtenis kan zijn en dat u niet goed weet wat er op u af zal komen. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om u volledig op uw gemak te stellen in onze praktijk en onze experts begeleiden u tijdens het gehele proces. U krijgt bij ons altijd eerst een introductie consult, waarin wij samen met u uw wensen en verwachtingen bespreken en er ook volop ruimte is voor het stellen van vragen. Tijdens dit consult wordt precies aan u uitgelegd hoe het aanmeten van een nieuw gebit in zijn werk gaat en er wordt een verkennend onderzoek in uw mond uitgevoerd. Na deze introductie weet u dus precies waar u aan toe bent en wat u allemaal te wachten staat.

Een kunstgebit op maat

Een kunstgebit is een volledige gebitsprothese en is een vervanging van uw eigen tanden. Voor buitenstaanders zal een kunstgebit niet te onderscheiden zijn van een echt gebit, doordat de gebitsprothese precies voor u op maat gemaakt wordt. Zo wordt er gekeken naar de kleur van de tanden in het kunstgebit: deze kleur dient zoveel mogelijk overeen te komen met de kleur die uw eigen tanden van nature hadden. Ook is het belangrijk dat de gebitsprothese goed in uw mond past, u heeft de prothese immers de gehele dag in en tijdens het eten komt hier veel druk op te staan. Om te zorgen dat het kunstgebit goed zit, zorgt de tandprotheticus van Hoenstok Tandprothetiek ervoor dat het gebit uitstekend aansluit op uw tandvlees, maar ook weer niet te strak zit, zodat u geen geïrriteerd tandvlees krijgt. Er worden eerst afdrukken van de binnenkant van uw mond gemaakt en aan de hand van deze afdrukken wordt de gebitsprothese voor u op maat gemaakt. Alle bovenstaande stappen worden uitgevoerd en verspreid over meerdere bezoeken aan de tandprotheticus. Uiteindelijk zorgt dit stapsgewijze aanmeetproces ervoor dat uw op maat gemaakte kunstgebit bij u in de mond geplaatst kan worden.

kunstgebit Den Haag
Onze behandelingen
partiële gebitsprothese
Partiële gebitsprothese

Indien u een deel van uw tanden en/of kiezen mist, is een partiële gebitsprothese een uitstekende oplossing.

klikgebit
Klikgebit

Bij een klikgebit kunt u het gebit vastklikken in uw mond, waardoor het goed blijft zitten.

kunstgebit Den Haag
Kunstgebit

Kunstgebit Rijswijk? Het gebit speelt een grote rol in het dagelijkse leven…

kunstgebit
Rebasing

Is uw kunstgebit twee jaar oud? Dan is het verstandig om uw kunstgebit te laten controleren.

kunstgebit reparatie
Reparatie kunstgebit

Wij herstellen uw kunstgebit naadloos, snel en vakkundig.

gebitsprothese
Gebitsprothese

Een gebitsprothese is een uitstekende vervanger voor ontbrekende tanden.

Klikgebit Den Haag

Een klikgebit is een andere vorm van een volledige gebitsprothese en dit type gebit is weer net iets anders dan een kunstgebit. Het verschil tussen beide soorten gebitsprotheses zit in de manier waarop het gebit in de mond geplaatst wordt. Een kunstgebit zit in feite los in de mond. Het gebit is weliswaar op maat aangemeten, waardoor het netjes aansluit op het tandvlees en de kaak, maar het gebit is wel te bewegen en kan eenvoudig uit de mond gehaald worden. Met een klikgebit is dit niet het geval, een klikgebit zit namelijk vast in de mond. Dit vastzetten in de mond wordt gedaan door middel van implantaten, welke in de kaak geplaatst worden. Deze implantaten vormen de basis van het gebit en het gebit kan er in feite ‘opgeklikt’ worden, vandaar ook de naam ‘klikgebit’. Het grote verschil tussen een kunstgebit en een klikgebit is dus de mate van beweeglijkheid in de mond.

kunstgebit Den Haag
Ervaringen
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk
Prima behandeling in rustige sfeer met veel kennis van zaken
Al diverse jaren ben ik een bezoeker van Hoenstok Tandprothetiek en was tot op heden nimmer teleurgesteld in de behandelingen alsmede het resultaat.
Wim, Zoetermeer
Snel geholpen!
Duidelijke communicatie over mijn mogelijkheden. Het maken van een gebit is kost best veel tijd. Ik ben ongeveer 5 keer geweest, maar het eindresultaat is zoals ik wilde. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Kees, Rijswijk
Goed geholpen
Ik ben heel tevreden met de behandeling Dankjewel!
Nadia, Den Haag
Fantastisch !
Zeer betrouwbaar en erg precies met het maken van een nieuwe prothese, duidelijk in woord een daad. Kortom een echte aanrader!
André Cornelder, Rijswijk
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk

Wanneer een klikgebit?

Een klikgebit is een geschikte oplossing voor u, wanneer u geen eigen gebit meer heeft en u al eerder een regulier kunstgebit aangemeten heeft gekregen, maar u hier niet geheel tevreden mee bent. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u veel hinder ondervindt van uw kunstgebit, omdat het uw tandvlees irriteert en u hierdoor niet geheel pijnloos meer kunt eten. In dit geval is een klikgebit een geschikte alternatieve vorm van een gebitsprothese, die uw klachten hoogstwaarschijnlijk zal verhelpen.

Klikgebit Den Haag bij Hoenstok Tandprothetiek

U kunt bij Hoenstok Tandprothetiek ook terecht voor een klikgebit. Een ervaren tandprotheticus zal het klikgebit bij u aanmeten. Dit proces gaat uiteraard wel iets anders in zijn werk dat het aanmeten van een regulier kunstgebit, omdat bij een klikgebit eerst nog implantaten in uw kaak geplaatst zullen worden. Ook bij het aanmeten van een klikgebit krijgt u meerdere consulten en een vakbekwame begeleiding van onze specialisten, vanaf het eerste consult tot aan het moment dat u met uw nieuwe gebit de deur uitloopt en zelfs nog hierna. Ook na het plaatsen van een gebit bij Hoenstok Tandprothetiek kunt u uiteraard nog bij ons terecht, bijvoorbeeld om het gebit nog iets bij te stellen of gewoon als u ergens tegenaan loopt met betrekking tot uw nieuwe gebit.

Neem contact op

Contactformulier

Vul dit formulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

kunstgebit Den Haag

Hoenstok Tandprothetiek: uw glimlach is onze prioriteit

U kunt bij Hoenstok Tandprothetiek terecht voor diverse gebitsprotheses in Den Haag, zoals reguliere kunstgebitten en klikgebitten. Uw vertrouwen en gemoedsrust zijn voor ons het allerbelangrijkst. Uitstekende begeleiding en professionaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Als u bij ons onder behandeling bent, krijgt u altijd dezelfde behandelaar, vanaf de intake tot aan het plaatsen van het gebit. Op deze manier bouwen wij een langdurige vertrouwensrelatie met u op en weet u precies waar u aan toe bent, als u onze praktijk bezoekt. Dus bent u op zoek naar een kunstgebit of klikgebit in Den Haag en omstreken of heeft u een andere vraag over gebitsprotheses, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Hoenstok Tandprothetiek voor u kan betekenen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.