fbpx

Professioneel bleken van uw tanden

Een witte glimlach kan je er jonger uitzien en zich zekerder voelen. Gelukkig zijn er verschillende opties die vandaag de dag beschikbaar zijn die veilig en effectief zijn in het verwezenlijken van een witter gebit. Sommige behandelingen kunnen worden bereikt in de praktijk of bij u thuis, afhankelijk van uw voorkeur en doelstellingen. Elke behandeling heeft zijn voor- en nadelen, dus is het het beste om te overleggen met uw tandarts om zo eerst  te bepalen welke behandeling het beste is voor uw individuele wensen en behoeften. Thuisbleek behandelingen omvatten pasklare bleeklepels en in de winkel verkrijgbare “whitening strips”.

Op maat gemaakte bleeklepels worden vervaardigd door de tandarts/tandtechnicus, dus een paar praktijk bezoeken zijn vereist. Vervolgens plaatst u een blekende stof in de bleeklepel en plaats deze op uw tanden voor een korte periode elke dag. Resultaten variëren, afhankelijk van de ernst van tanden verkleuring. De de winkel verkrijgbare whitening strips zijn minder duur, maar meestal minder effectief.

Wij bieden de Zoom! ® Teeth Whitening (Phillips) behandeling aan als een in-house behandeling voor het bereiken van een oogverblindende, witte glimlach. Voor deze behandeling wordt een bleekoplossing op de tanden aangebracht en een vervolgens onder een speciale zoom lamp geactiveerd (drie keer een sessie van 15 minuten). In slechts een uur, kunnen de tanden van de patiënt ten minste acht tinten lichter, met weinig tot geen geïrriteerd tandvlees zijn. Deze optie is veilig en effectief. Tijdens een eerste overleg in onze praktijk, kunnen wij uw tanden evalueren en de mogelijkheden bespreken. Samen zullen we beslissen welke oplossing het beste is voor uw specifieke esthetische behoeften

Share: