Tandprotheticus

Jeroen Hoenstok

Ons tandprothetisch team staat onder leiding van Jeroen Hoenstok. Na de opleiding tandtechnicus te hebben afgerond is Jeroen Hoenstok zich gaan verdiepen in de specialisatie volledige gebitsprothese. Deze opleiding heeft hij met succes afgerond en mag zich “specialist gebitsprothese” noemen. Hierna volgde de Bachelor Tandprothetiek aan de faculteit Gezondheidszorg te Utrecht.

Op 19 november 2011 heeft Jeroen de eed afgelegd en mag hij de –  bij wet beschermde – titel Tandprotheticus voeren. Hierdoor is hij niet alleen tandtechnisch maar ook medisch-biologisch opgeleid, een dubbele kwalificatie. De ervaring en de kennis opgedaan bij grote tandtechnische laboratoria, op afdelingen bijzondere tandheelkunde van de Vrije Universteit van Amsterdam, tandartspraktijken en afdeling kaakchirurgie dragen sterk bij in resultaat.

kunstgebit Den Haag

Inmiddels kan ik terugkijken op ruim 15 jaar werkervaring. Naast mijn advies- en oplossingsgericht denken voor mijn patiënten is een persoonlijke benadering een van mijn onderscheidende kenmerken. U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken met mij.

Jeroen Hoenstok, Tandprotheticus

De Tandprotheticus

Tandprotheticus Rijswijk? is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus een volledig kunstgebit die wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is.

De titel van een tandprotheticus is wettelijk beschermd, en is geregeld in de wet BIG. Een tandprotheticus is naast tandtechnisch dan ook medisch-biologisch opgeleid. Gediplomeerde en erkende tandprothetici staan vermeld in het diploma register, deze wordt beheerd door de Organisatie Nederlandse Tandprothetici.
De beroepsbeoefening is geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De wet BIG is een kwaliteitswet en heeft tot doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken. De wet beschermt tevens de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren.

kunstgebit Den Haag

De praktijk

De praktijk, gelegen in oud Rijswijk heeft Jeroen in 2011 overgenomen van Gerrit de Groot. De Groot heeft hier ruim 35 jaar zijn praktijk gevoerd. Sinds 2011 heeft de praktijk een ‘volledige’ renovatie ondergaan, en voldoet deze aan de huidige richtlijnen. Daarnaast is hij sinds 2009 werkzaam bij Tandartspraktijk Voorhof BV, waardoor u ook snel terecht kan in Delft en omgeving. De dienstverlening van Hoenstok Tandprothetiek is puur gericht op het verlenen van goede mondzorg.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.