Klikgebit

Heeft u lang niet meer zo’n mooi gebit als vroeger en heeft u (bijna) geen tanden meer? Er zijn veel mensen met een zeer slecht gebit. De meeste mensen met dit probleem voelen zich hier erg onzeker over. Het valt namelijk erg op tijdens het praten. Niet alleen ziet het er minder mooi uit, maar ook het uitspreken van bepaalde klanken wordt lastiger zonder voortanden. Gelukkig hoeft u tegenwoordig niet helemaal zonder gebit te leven. U kunt namelijk ook voor een klikgebit kiezen. Dit gebit werkt door middel van implantaten. U kunt het gebit vastklikken in uw mond, waardoor het goed blijft zitten. Bij Hoenstok Tandprothetiek kunnen we een klikgebit bij u aanmeten.

Werkte een regulier kunstgebit niet voor u?

Bij Hoenstok Tandprothetiek zijn we ook in staat om u een regulier kunstgebit aan te meten. Voor veel mensen werkt een kunstgebit erg goed, maar er zijn ook mensen waarbij het gebit niet goed wil blijven zitten. Heeft u al ervaring met het kunstgebit en heeft u gemerkt dat dit niets voor u was? Dan is het aan te raden om bij ons langs te komen voor een klikgebit. Tijdens een intakegesprek vertellen we u graag over dit type gebit. Bovendien kunt u tijdens het intakegesprek ook altijd vragen stellen, zodat u een antwoord krijgt op al uw vragen.

Het plaatsen van het gebit

Het klikgebit wordt altijd geplaatst door een tandprotheticus. Onze specialisten hebben veel ervaring en beschikken over de juiste diploma’s. Om het perfecte gebit voor u te creëren, krijgt u meerdere zittingen. Tijdens de zittingen wordt er bijvoorbeeld gekeken naar welke kleur het gebit moet hebben. Daarnaast moeten er ook afdrukken van de mond gemaakt worden. Na het plaatsen van de implantaten zelf, volgt er een rustperiode van twee tot vijf maanden. Hierna kan ook de prothese zelf gemaakt worden. Uiteraard kan je tijdens deze periode nog wel gewoon een gebitsprothese dragen.

Waarom kiezen voor Hoenstok Tandprothetiek

Bij Hoenstok Tandprothetiek hebben we inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring. U kunt zowel in Delft als in Rijswijk bij ons terecht. Alle protheses worden professioneel geplaatst door een tandprotheticus. Hoenstok Tandprothetiek is een populaire keuze onder mensen die een klikgebit laten plaatsen en dit is natuurlijk niet voor niets het geval!

klikgebit

Een goede communicatie

Bij Hoenstok Tandprothetiek kunt u altijd een uitstekende communicatie verwachten. Het gaat om uw gebit, dus u moet exact weten wat u te wachten staat. Om zeker te zijn van een goede communicatie, krijgt u altijd een vaste behandelaar. Op deze manier blijven de lijnen kort en weet u altijd aan wie u uw vragen kunt stellen.

Een professionele werkwijze

Bij Hoenstok Tandprothetiek nemen we goed de tijd om ervoor te zorgen dat uw prothese perfect past. Hierdoor krijgt u een klikgebit dat goed aansluit bij uw mond. De behandelingen worden uitgevoerd door een protheticus. Dit is een beschermd beroep en onze specialisten bezitten de benodigde diploma’s.

Heeft u besloten dat u graag een klikgebit wilt? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat we een vrijblijvend gesprek met u aan kunnen gaan.

Neem contact op

Contactformulier

Vul dit formulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

rectangles-design-hoenstok
kunstgebit Den Haag

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.