Reparatie kunstgebit

Voor reparatie van uw kunstgebit in Rijswijk kunt u vaak snel terecht bij ons terecht. Wij herstellen uw kunstgebit naadloos, snel en vakkundig. Wij maken uw kunstgebit gelijk schoon en polijsten deze weer, uw kunstgebit voelt dan weer als nieuw.

Professionele reparaties

Wij willen u met klem adviseren nooit zelf uw kunstgebit te plakken/lijmen. Dit kan er voor bijdragen dat de reparatie complexer zal zijn en dat uw kunstgebit niet meer goed is te herstellen.

Wist u dat een reparatie of rebasing van een volledige prothese voor 90% wordt vergoed wordt door uw basis verzekering? Wij handelen de rekening af bij uw zorgverzekeraar

Spoed reparatie kunstgebit

Voor reparaties die snel moeten worden uitgevoerd kunt u meestal dezelfde dag nog terecht bij ons Tandtechnisch Laboratorium. Op afspraak kan uw kunstgebit dezelfde dag dan nog naadloos gerepareerd worden.

Waarom uw gebitsprothese kapot gaat

Vaak gaat een kunstgebit kapot omdat de pasvorm niet meer goed is. Door het slinken van de kaak gaat een kunstgebit los zitten. Dit kan leiden tot scheurtjes of breuken waardoor een kunstgebit reparatie niet te voorkomen is. Wij adviseren om uw kunstgebit ieder jaar te laten controleren, u kunt altijd terecht voor een controle van uw kunstgebit.  Als de prothese niet meer goed past adviseren wij deze te laten opvullen.

Tandprotheticus rebased uw kunstgebit

Is uw kunstgebit ongeveer twee jaar oud? Dan is het verstandig om uw gebitsprothese te laten controleren. Na twee jaar zal uw kunstgebit losser gaan zitten, wat voornamelijk komt door het slinken van uw kaken. Door uw kunstgebit te laten opvullen (rebasing) zal de stabiliteit en het draagcomfort toenemen. Het opvullen van uw kunstgebit zal ± één werkdag in beslag nemen. Gedurende de reparatieperiode heeft u natuurlijk het kunstgebit niet ter beschikking. Wellicht heeft u uw oude kunstgebit nog bewaard zodat u die dag niet zonder hoeft rond te lopen.

Hebt u nog vragen over een kunstgebit reparatie?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om direct een afspraak te maken om uw kunstgebit te professioneel te herstellen. In de regel hanteren wij: voor 10:00 uur brengen is dezelfde dag nog gerepareerd!

Neem contact op

Contactformulier

Vul dit formulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

rectangles-design-hoenstok
kunstgebit Den Haag

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.