Kunstgebit Moerkapelle

Het gebit speelt een grote rol in het dagelijkse leven. Zo spelen de tanden en kiezen bijvoorbeeld een grote rol tijdens het eten. Daarnaast zijn de tanden ook belangrijk tijdens het praten. Als u geen tanden meer heeft, wordt het lastig om bepaalde klanken uit te spreken. Heeft u geen gebit meer? Dan kan dit u veel belemmeren in het dagelijkse leven. We raden u in dit geval aan om een kunstgebit in Moerkapelle te nemen. Bij Hoenstok Tandprothetiek kunnen we een kunstgebit bij u plaatsen. Hierna gaat het praten en eten u weer een stuk makkelijker af. Dergelijke behandelingen worden altijd uitgevoerd door een erkende tandprotheticus.

Hoe werkt een kunstgebit?

Het kunstgebit is op een afstandje niet van echt te onderscheiden. Het gebit wordt volledig op maat gemaakt, waardoor deze goed in uw mond past. Zo moet het kunstgebit bijvoorbeeld goed aansluiten bij uw mondspieren. Om ervoor te zorgen dat het kunstgebit goed blijft zitten is er ook een prothese in uw mond nodig.

Het plaatsen van het gebit

De prothese wordt altijd geplaatst door een tandprotheticus. Vooraf krijgt u eerst een intakegesprek. Tijdens het gesprek krijgt u de ruimte om vragen te stellen. Bij Hoenstok Tandprothetiek begrijpen we heel goed dat een nieuw gebit een indrukwekkende gebeurtenis voor u kan zijn. We staan daarom open voor al uw vragen, zodat u exact weet wat er te gebeuren staat. Tijdens dit intakegesprek wordt er ook een mondanalyse uitgevoerd.

kunstgebit Moerkapelle
Onze behandelingen
partiële gebitsprothese
Partiële gebitsprothese

Indien u een deel van uw tanden en/of kiezen mist, is een partiële gebitsprothese een uitstekende oplossing.

klikgebit
Klikgebit

Bij een klikgebit kunt u het gebit vastklikken in uw mond, waardoor het goed blijft zitten.

kunstgebit Den Haag
Kunstgebit

Kunstgebit Rijswijk? Het gebit speelt een grote rol in het dagelijkse leven…

kunstgebit
Rebasing

Is uw kunstgebit twee jaar oud? Dan is het verstandig om uw kunstgebit te laten controleren.

kunstgebit reparatie
Reparatie kunstgebit

Wij herstellen uw kunstgebit naadloos, snel en vakkundig.

gebitsprothese
Gebitsprothese

Een gebitsprothese is een uitstekende vervanger voor ontbrekende tanden.

Verschillende zittingen

Voordat het kunstgebit wordt aangebracht, krijgt u nog verschillende zittingen. Tijdens deze zittingen gaan we bijvoorbeeld na welke kleur het gebit moet krijgen. Daarnaast worden er afdrukken gemaakt, zodat het gebit uiteindelijk perfect past. Pas na een voorbereiding van zo’n 4 à 5 zittingen wordt het kunstgebit aangebracht.

kunstgebit Moerkapelle
Ervaringen
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk
Prima behandeling in rustige sfeer met veel kennis van zaken
Al diverse jaren ben ik een bezoeker van Hoenstok Tandprothetiek en was tot op heden nimmer teleurgesteld in de behandelingen alsmede het resultaat.
Wim, Zoetermeer
Snel geholpen!
Duidelijke communicatie over mijn mogelijkheden. Het maken van een gebit is kost best veel tijd. Ik ben ongeveer 5 keer geweest, maar het eindresultaat is zoals ik wilde. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Kees, Rijswijk
Goed geholpen
Ik ben heel tevreden met de behandeling Dankjewel!
Nadia, Den Haag
Fantastisch !
Zeer betrouwbaar en erg precies met het maken van een nieuwe prothese, duidelijk in woord een daad. Kortom een echte aanrader!
André Cornelder, Rijswijk
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk

Hoenstok Tandprothetiek

Heeft u een kunstgebit nodig? Dan kunnen we u bij Hoenstok Tandprothetiek als beste helpen. Wij zorgen ervoor dat u geen moeite meer heeft tijdens het eten of praten. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zich niet langer hoeft te schamen als iemand uw gebit ziet. U krijgt weer een mooie en stralende lach. Bij Hoenstok wordt u altijd geholpen door een specialist. Wij hebben veel ervaring met verschillende tandprotheses. Zo kunnen we u bijvoorbeeld ook een klikgebit geven.

Doordat u bij Hoenstok Tandprothetiek een vaste behandelaar krijgt, weet u altijd waar u aan toe bent. We vinden een goede communicatie zeer belangrijk bij Hoenstok. Bij ons weet u dus altijd wat u kunt verwachten. Daarnaast vinden we het bij Hoenstok belangrijk dat u het gewenste resultaat krijgt. We streven ernaar om al onze klanten weer een prachtig gebit te geven.

Heeft u een mooi nieuw gebit gekregen? Dan kunt u ook hierna nog bij ons terecht voor reparaties of voor rebasing. Na twee jaar zal het gebit namelijk losser gaan zitten, omdat uw kaken slinken. Rebasing is het opvullen van het kunstgebit, zodat deze weer helemaal goed aansluit bij uw mond. Het is dus verstandig om het gebit twee jaar na het plaatsen eens goed na te laten kijken! Bij Hoenstok Tandprothetiek doen we ook dit graag voor u.

Neem contact op

Contactformulier

Vul dit formulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

kunstgebit Den Haag

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.