Kunstgebit reparatie Rijswijk

Kunstgebit reparatie Rijswijk? Voor een spoed reparatie van uw kunstgebit in Rijswijk kunt u vaak snel terecht bij ons terecht. Wij herstellen uw kunstgebit snel en vakkundig. Wij maken uw kunstgebit gelijk schoon en polijsten deze weer, uw kunstgebit voelt dan weer als nieuw.

Professionele reparaties

Wij willen u met klem adviseren nooit zelf uw kunstgebit te plakken/lijmen. Dit kan er voor bijdragen dat de reparatie complexer zal zijn en dat uw kunstgebit niet meer goed is te herstellen.

P.S. wist u dat een reparatie van een volledige prothese voor 90% wordt vergoed wordt door uw basis verzekering? Wij handelen de rekening af bij uw zorgverzekeraar

Spoed reparatie

Voor reparaties die snel moeten worden uitgevoerd kunt u meestal dezelfde dag nog terecht bij ons Tandtechnisch Laboratorium. Op afspraak kan uw kunstgebit dezelfde dag dan nog gerepareerd worden.

kunstgebit reparatie Rijswijk
Onze behandelingen
partiële gebitsprothese
Partiële gebitsprothese

Indien u een deel van uw tanden en/of kiezen mist, is een partiële gebitsprothese een uitstekende oplossing.

klikgebit
Klikgebit

Bij een klikgebit kunt u het gebit vastklikken in uw mond, waardoor het goed blijft zitten.

kunstgebit Den Haag
Kunstgebit

Kunstgebit Rijswijk? Het gebit speelt een grote rol in het dagelijkse leven…

kunstgebit
Rebasing

Is uw kunstgebit twee jaar oud? Dan is het verstandig om uw kunstgebit te laten controleren.

kunstgebit reparatie
Reparatie kunstgebit

Wij herstellen uw kunstgebit naadloos, snel en vakkundig.

gebitsprothese
Gebitsprothese

Een gebitsprothese is een uitstekende vervanger voor ontbrekende tanden.

Waarom uw kunstgebit kapot gaat

Vaak gaat een kunstgebit kapot omdat de pasvorm niet meer goed is. Door het slinken van de kaak gaat een kunstgebit los zitten. Dit kan leiden tot scheurtjes of breuken waardoor een kunstgebit reparatie niet te voorkomen is. Wij adviseren om uw kunstgebit ieder jaar te laten controleren, u kunt altijd terecht voor een controle van uw kunstgebit.  Als de prothese niet meer goed past adviseren wij deze te laten opvullen.

kunstgebit reparatie Rijswijk
Ervaringen
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk
Prima behandeling in rustige sfeer met veel kennis van zaken
Al diverse jaren ben ik een bezoeker van Hoenstok Tandprothetiek en was tot op heden nimmer teleurgesteld in de behandelingen alsmede het resultaat.
Wim, Zoetermeer
Snel geholpen!
Duidelijke communicatie over mijn mogelijkheden. Het maken van een gebit is kost best veel tijd. Ik ben ongeveer 5 keer geweest, maar het eindresultaat is zoals ik wilde. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Kees, Rijswijk
Goed geholpen
Ik ben heel tevreden met de behandeling Dankjewel!
Nadia, Den Haag
Fantastisch !
Zeer betrouwbaar en erg precies met het maken van een nieuwe prothese, duidelijk in woord een daad. Kortom een echte aanrader!
André Cornelder, Rijswijk
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk

Rebasing van uw kunstgebit

Is uw kunstgebit Rijswijk twee jaar oud? Dan is het verstandig om uw kunstgebit te laten controleren. Na twee jaar zal uw kunstgebit losser gaan zitten, wat voornamelijk komt door het slinken van uw kaken. Door uw kunstgebit te laten opvullen (rebasing) zal de stabiliteit en het draagcomfort toenemen. Het opvullen van uw kunstgebit zal ± één werkdag in beslag nemen. Gedurende de reparatieperiode heeft u natuurlijk het kunstgebit niet ter beschikking. Wellicht heeft u uw oude kunstgebit nog bewaard zodat u die dag niet zonder hoeft rond te lopen.

Hebt u nog vragen over een kunstgebit reparatie?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om direct een afspraak te maken om uw kunstgebit te professioneel te herstellen. In de regel hanteren wij: voor 10:00 brengen is dezelfde dag nog gerepareerd!

Neem contact op

Contactformulier

Vul dit formulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

kunstgebit Den Haag

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.