fbpx

Tandprotheticus Den Haag

Tandprotheticus Den Haag
Tandprotheticus Den Haag

Tandprotheticus Den Haag

Uw gebit is een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Tijdens het eten heeft u het gebit nodig, maar daarnaast gebruikt u het ook tijdens het communiceren. Toch heeft lang niet iedereen een gebit dat helemaal naar wens is. Als het gebit gedeeltelijk of zelfs volledig vervangen moet worden, dan heeft u een tandprotheticus nodig. Er zijn veel verschillende complicaties te bedenken waarbij het gebit (gedeeltelijk) vervangen moet worden. Een ongelukje tijdens het sporten kan er bijvoorbeeld al toe leiden dat u een tandprothese nodig heeft. Ook als de tanden ernstig bedorven of scheef gegroeid zijn, is een tandprothese een optie. Bij Hoenstok Tandprothetiek kunnen we u een tandprothese aanmeten. Tandprotheticus is een paramedisch beroep en een wettelijk beschermde titel. Dit betekent dat al onze specialisten over de juiste papieren en diploma’s beschikken. Tandprotheticus Den Haag.

Waarom kiezen voor een behandeling door de tandprotheticus?

Het gebit speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Het is daarom erg belangrijk dat het gebit niet onbehandeld blijft. Veel mensen blijven te lang doorlopen met hun klachten, terwijl een behandeling enorm kan helpen. Hieronder leest u een aantal goede redenen om u te laten behandelen door een tandprotheticus.

Eten wordt gemakkelijker

Het gebit is zeer belangrijk tijdens het eten. De voortanden worden gebruikt om te bijten, terwijl de kiezen gebruikt worden om te kauwen. Als uw gebit in slechte staat is, dan belemmert dit u enorm tijdens het eten. Veel mensen met een slecht gebit kunnen hierdoor niet alles meer eten. Door middel van een tandprothese kan het gebit hersteld worden, waardoor u weer goed kunt eten. Heeft u pijn tijdens het eten of moet u bepaalde voedingsmiddelen vermijden? Dan zou een tandprotheticus u kunnen helpen.

Een betere communicatie

Het gebit speelt niet alleen een belangrijke rol tijdens het eten, maar ook tijdens het communiceren. Vooral als u geen voortanden heeft, kan het praten u moeilijker af gaan. Zo kunnen bepaalde klanken bijvoorbeeld moeilijker uit te spreken zijn. Een ervaren tandprotheticus kan ervoor zorgen dat u niet langer moeite heeft met spreken als dit probleem ontstaan is door een slecht gebit.

Meer zelfvertrouwen

Tijdens het praten valt uw gebit erg op. De meeste mensen met een slecht gebit zijn zich hier goed van bewust. Een mooi en stralend gebit wordt als mooi gezien en als u dit niet heeft, kan dit u veel twijfels opleveren. Voelt u zich ook vaak slecht over het uiterlijk van uw gebit? Dan is het een goed idee om een prothese te overwegen. Protheses zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Als u een prothese heeft, kunt u weer met iemand in gesprek gaan zonder dat u onzeker over uw gebit hoeft te zijn.

Wilt u een prothese?

Geniet u graag weer van de vele voordelen van een mooi en functioneel gebit? Dan helpen we u graag verder bij Hoenstok Tandprothetiek. Onze ervaren specialisten helpen u graag door uw gebit te herstellen. Bij ons krijgt u altijd een vaste behandelaar, zodat de communicatie goed verloopt. Heeft u vragen over een van onze behandelingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.