Tandprotheticus Moerkapelle

Uw gebit is een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Tijdens het eten heeft u het gebit nodig, maar daarnaast gebruikt u het ook tijdens het communiceren. Toch heeft lang niet iedereen een gebit dat helemaal naar wens is. Als het gebit gedeeltelijk of zelfs volledig vervangen moet worden, dan heeft u een tandprotheticus nodig. Er zijn veel verschillende complicaties te bedenken waarbij het gebit (gedeeltelijk) vervangen moet worden. Een ongelukje tijdens het sporten kan er bijvoorbeeld al toe leiden dat u een tandprothese nodig heeft. Ook als de tanden ernstig bedorven of scheef gegroeid zijn, is een tandprothese een optie. Bij Hoenstok Tandprothetiek kunnen we u een tandprothese aanmeten. Tandprotheticus is een paramedisch beroep en een wettelijk beschermde titel. Dit betekent dat al onze specialisten over de juiste papieren en diploma’s beschikken. Tandprotheticus Moerkapelle.

Waarom kiezen voor een behandeling door de tandprotheticus?

Het gebit speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Het is daarom erg belangrijk dat het gebit niet onbehandeld blijft. Veel mensen blijven te lang doorlopen met hun klachten, terwijl een behandeling enorm kan helpen. Hieronder leest u een aantal goede redenen om u te laten behandelen door een tandprotheticus.

Eten wordt gemakkelijker

Het gebit is zeer belangrijk tijdens het eten. De voortanden worden gebruikt om te bijten, terwijl de kiezen gebruikt worden om te kauwen. Als uw gebit in slechte staat is, dan belemmert dit u enorm tijdens het eten. Veel mensen met een slecht gebit kunnen hierdoor niet alles meer eten. Door middel van een tandprothese kan het gebit hersteld worden, waardoor u weer goed kunt eten. Heeft u pijn tijdens het eten of moet u bepaalde voedingsmiddelen vermijden? Dan zou een tandprotheticus u kunnen helpen.

tandprotheticus Moerkapelle
Onze behandelingen
partiële gebitsprothese
Partiële gebitsprothese

Indien u een deel van uw tanden en/of kiezen mist, is een partiële gebitsprothese een uitstekende oplossing.

klikgebit
Klikgebit

Bij een klikgebit kunt u het gebit vastklikken in uw mond, waardoor het goed blijft zitten.

kunstgebit Den Haag
Kunstgebit

Kunstgebit Rijswijk? Het gebit speelt een grote rol in het dagelijkse leven…

kunstgebit
Rebasing

Is uw kunstgebit twee jaar oud? Dan is het verstandig om uw kunstgebit te laten controleren.

kunstgebit reparatie
Reparatie kunstgebit

Wij herstellen uw kunstgebit naadloos, snel en vakkundig.

gebitsprothese
Gebitsprothese

Een gebitsprothese is een uitstekende vervanger voor ontbrekende tanden.

Een betere communicatie

Het gebit speelt niet alleen een belangrijke rol tijdens het eten, maar ook tijdens het communiceren. Vooral als u geen voortanden heeft, kan het praten u moeilijker af gaan. Zo kunnen bepaalde klanken bijvoorbeeld moeilijker uit te spreken zijn. Een ervaren tandprotheticus kan ervoor zorgen dat u niet langer moeite heeft met spreken als dit probleem ontstaan is door een slecht gebit.

tandprotheticus Moerkapelle
Ervaringen
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk
Prima behandeling in rustige sfeer met veel kennis van zaken
Al diverse jaren ben ik een bezoeker van Hoenstok Tandprothetiek en was tot op heden nimmer teleurgesteld in de behandelingen alsmede het resultaat.
Wim, Zoetermeer
Snel geholpen!
Duidelijke communicatie over mijn mogelijkheden. Het maken van een gebit is kost best veel tijd. Ik ben ongeveer 5 keer geweest, maar het eindresultaat is zoals ik wilde. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Kees, Rijswijk
Goed geholpen
Ik ben heel tevreden met de behandeling Dankjewel!
Nadia, Den Haag
Fantastisch !
Zeer betrouwbaar en erg precies met het maken van een nieuwe prothese, duidelijk in woord een daad. Kortom een echte aanrader!
André Cornelder, Rijswijk
Zeer posititef
Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
Fred, Rijswijk

Meer zelfvertrouwen

Tijdens het praten valt uw gebit erg op. De meeste mensen met een slecht gebit zijn zich hier goed van bewust. Een mooi en stralend gebit wordt als mooi gezien en als u dit niet heeft, kan dit u veel twijfels opleveren. Voelt u zich ook vaak slecht over het uiterlijk van uw gebit? Dan is het een goed idee om een prothese te overwegen. Protheses zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Als u een prothese heeft, kunt u weer met iemand in gesprek gaan zonder dat u onzeker over uw gebit hoeft te zijn.

Wilt u een prothese?

Geniet u graag weer van de vele voordelen van een mooi en functioneel gebit? Dan helpen we u graag verder bij Hoenstok Tandprothetiek. Onze ervaren specialisten helpen u graag door uw gebit te herstellen. Bij ons krijgt u altijd een vaste behandelaar, zodat de communicatie goed verloopt. Heeft u vragen over een van onze behandelingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Contactformulier

Vul dit formulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

kunstgebit Den Haag

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.